Luksusminimalisme ble populær

Design, som mange ting, er syklisk.Og den sykliske karakteren av trender innen design, spesielt innen merkevarebygging og emballasje, er i ferd med å nå fordreiningshastighet.

Store, dristige og lyse er de tre emballasje-B-ene som mange merker har levd etter.Men iøynefallende er ikke alltid veien å gå.Blant den technicolor galskapen til moderne emballasje, har en ny trend blitt født: enkel emballasjedesign.Og det forblir et varig samtalepunkt.

Ettersom kjøpere ser etter funksjonelle, men tiltalende emballasjedesign, må merkevarer vurdere trender i begge ender av designspekteret.

Du har sett dem, og du kjøper dem, og du kan til og med elske dem: merker som fjerner all unødvendig emballasjegrafikk og meldinger i tjeneste for en unyansert, anti-branding, ingredienser-første melding.For noen gir den til og med enkelhet og klarhet for forbrukere samtidig som den kommuniserer en distinkt personlighet og troverdig, relaterbar hensikt.Så er det de som peker på minimalismens uvelkomne svøpe som truer forbrukermerker.

Men hvis det er én ting vi alle kan være enige om, er minimalisme en vanskelig balanse å finne i design.

Ikke mye til det
Minimalistisk emballasjedesign har tatt industrien med storm, og dominert detaljhandelsnæringer som luksusprodukter, kosmetikk og mote.Men en av de beste tingene med minimalistisk emballasje er at den er allsidig, lett å tilpasse og kan brukes i praktisk talt alle bransjer.

Enkel, ren og mindre støyende enn andre produkter innenfor en respektive kategori, minimalisme kan karakteriseres som en avsmalnet, polert estetikk.Autentisk og ren.Ingen bjeller og fløyter.

Minimalisme innebærer å forenkle elementer og å fjerne disse igjen.Former, former, illustrasjoner, farger og typer som føles unødvendige eller ubrukelige utelates.Bare et minimum holdes som fortsatt kan formidle merkevarebudskapet.

Luksusminimalisme demper tilbake til et minimum, slik at vi kan konsentrere oss om det som er nødvendig.Den er basert på funksjonaliteten og estetikken til objekter, og søker å forbedre dem, ofte ved å bruke ettertraktede materialer og innovativ teknologi.

En av måtene luksusminimalisme kan forbedre vår velvære på, er ved å koble oss sammen med naturen igjen.Vi har alle nevrologiske preferanser for naturlige materialer og farger, som representerer sikkerhet og næring.

Egendefinert luksus minimalistisk design hengemerke

 


Innleggstid: 24. juli 2023